Tractari Auto Cluj  0733.666.999 - 0752.515.313 - 0768.522.355

November 10th, 2011 Tractari Auto Cluj Napoca

Odata cu inventarea primului automobil a devenit foarte clar faptul ca acesta va revolutiona felul in care se desfasoara trasporturile diferitelor obiecte si marfuri, dar si a oamenilor. Fie si numai simpla idee de a nu mai fi atata nevoie de animale care sa traga calesti a reusit sa grabeasca implementarea masinilor in cadrul diverselor culturi ale lumii, iar in numai cateva decenii oamenii au ajuns sa se bazeze aproape exclusiv pe automobile si trenuri pentru a se deplasa dintr-un loc in altul, dar si pentru transportul diferitelor lucruri pe uscat. Totusi chiar si in zilele noastre este inevitabil ca odata si odata sa nu i se intample cuiva sa i se strice masina pe drumul spre treaba sa, iar sansele ca o astfel de persoana sa aiba cunostintele si uneltele necesare pentru a reusi sa faca toate reparatiile care sa ii permita sa se deplaseze mai departe sunt foarte mici, asa ca in urma cu zeci de ani cuiva i-a venit o idee geniala: in loc ca mecanicii sa stea pe loc in service-ul auto, acestia sa se duca pana la locul in care cineva a ramas blocat datorita unei defectiuni tehnice si fie sa il tracteze pana la service, fie sa efectueze reparatiile pe loc, cu toate ca prima varianta este de preferat. Dupa atatia ani de la aparitia acestui serviciu, sistemul s-a dezvoltat in toate tarile civilizate pana la nivelul sau actual. Asa se face ca acum prntr-un simplu apel la numarul potrivit, un mare numar de tractari auto Cluj se afla la indemana clientilor.

O mare parte din firmele care ofera tractari Cluj au reusit in decursul a cativa ani sa isi extinda afacerea la nivel national, ba chiar cateva au reusit sa faca asta la nivel international, in cadrul Europei centrale, iar la ora actuala marea lor majoritate sunt in stare sa isi ofere serviciile pe o raza de cel putin trei sute de kilometri in jurul Clujului. In ceea ce priveste timpul necesar pentru ca un echipaj sa ajunga pana la locatiile de unde suna oamenii ale caror masini s-au stricat, ei bine asta depinde de distanta fata de cel mai apropiat sediu, caci limita de viteza impusa de lege nu poate fi trecuta cu vederea, bineinteles. De obicei cei ce se deplaseaza pana la locatia ceruta au si cateva unelte la indemana, pentru eventualitatea in care exista ceva ce se poate face la fata locului, desi in cele mai multe cazuri se dovedeste a fi nevoie de o tractare pana la cel mai apropiat service pentru ca reparatiile necesare sa fie facute de indata. De asemenea aceste firme sunt pregatite sa isi ofere serviciile 24 de ore din 24, fiind intotdeuna gata de a interveni si de a-i ajuta pe cei care au nevoie de ei.

Companiile de tractari auto Cluj Napoca au de obicei in dotare cel putin patru autospeciale, gata pregatite si dotate pentru o interventie cat mai rapida si eficienta. Cu toate ca aceste firme sunt specializate in tractarea autoturismelor avariate, totusi exista si posibilitatea de a tracta si microbuze, autocare, tiruri, utilaje de constructii si chiar unele utilaje agricole, in functie de tonajul maxim cu care se pot descurca autospecialele pe care le au in dotare. Astfel ei pot chiar si sa faca transporturi de masini intacte dintr-o parte in alta a tarii sau chiar de-a lungul continentului, pentru cei care isi doresc sa faca asta. In acest sens persoanele angajate pe postul de conducatori ai autoutilitarelor au parte de o instruire temeinica inainte de a incepe sa lucreze, iar in urma acestei instruiri aceste persoane sunt capabile sa se descurce in toate situatiile posibile pe care le pot intampina, astfel incat clientii sa fie satisfacuti pe deplin de calitatea serviciilor.

Fiecare firma care se ocupa cu tractari auto Cluj colaboreaza cu marea majoritate a firmelor de asigurari existente pe piata romaneasca, astfel incat daca exista o polita de asigurare pentru masina avariata, atunci nu va fi nevoie de nicio cheltuiala din partea proprietarului autoturismului pentru niciunul din serviciile oferite, urmand ca firma de asigurari sa acopere toate cheltuielile pentru acesta. Desigur ca este nevoie de crearea unui proces verbal in vederea preluarii si predarii autoturismului, iar pentru ca persoana sau persoanele care calatoreau in masina care s-a stricat sau a fost avariata exista posibilitatea de a primi transport pana la destinatia lor initiala sau oriunde altundeva doresc sa mearga prin doua metode: fie pe locurile existente in autoutilitara, care in acest scop are intotdeauna minim trei locuri pentru pasageri, fie prin inchirierea unei masini pe care firma o poate pune la dispozitia acestora pentru o perioada de timp prestabilita. Tarifele practicate de toate aceste firme de obicei variaza destul de putin, insa ele au la baza cateva lucruri, precum distanta pe care o parcurg pana la locatia ceruta si pana la service-ul cerut de clienti sau timpul petrecut in stationare.

Indiferent ca vi se strica masina undeva departe de orice localitate sau ca aveti ghinionul de face un accident, este bine de stiut ca firmele de tractare va stau la indemana oricand si oriunde, gata sa va ajute sa treceti peste orice fel de problema pe care o puteti avea la masina, cu eficienta, seriozitate si rapiditate maxima.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.